Blog

Blog

ღვინის კონსერვანტები - გოგირდის დიოქსიდი

ღვინო წარმოადგენს ფაქიზ და მალფუჭებად პროდუქტს, რომლის შენახვა და დავარგება მოითხოვს დიდ ძალისხმევას, ყურადღებას და ფიტო-სანიტარული ნორმების დაცვას. ყურძნის დაკრეფიდან ღვინის ბოთლში ჩამოსხმამდე საჭიროა ღვინის დაცვა მავნე ფაქტორებისაგან, როგორიცა: მიკრობიოლოგირური და ოქსიდაციური რისკები.

მეღვინეობის მ...

a.charkviani
30.04.24 01:41 PM - Comment(s)
ღვინის შაბათი 

27 აპრილს ჯი-თი ვინეას შოურუმში გაიმართა ღვინის გამოფენა-გაყიდვა, სახელწოდებით „ღვინის შაბათი“. ღონისძიებაში მონაწილეობა მიიღო 27-მა მცირე მარანმა. გამოფენა შეიძენს სისტემატურ ხასიათს და გაიმართება ორ თვეში ერთხელ. ეს არის მცირე მარნების მხარდამჭერი კამპანია და ემსახურება მათი ცნობადობის გაზრდას. ...

a.charkviani
29.04.24 11:37 AM - Comment(s)
ტანინები ღვინოში

ტანინი არის ბუნებრივი პოლიფენოლი, რომელიც გვხვდება მცენარის თესლებში, ქერქსა და ფოთლებში. ყურძენში ტანინი კონცენტრირებულია მარცვლის კანსა და წიპწაში.

პოლიფენოლები მაკრომოლეკულებია, რომლებიც შედგება ფენოლებისგან. ფენოლი არის არომატული ნახშირწყალბადი და წარმოადგენს უფერულ კრისტალს, აქვს დამახასიათებელ...
a.charkviani
19.04.24 12:40 PM - Comment(s)
Donaldson-ის მემბრანული ფილტრაცია

მეღვინეობაში ღვინო გრძელ გზას გადის დაწურვიდან ბოთლში ჩამოსხმამდე, ფილტრაცია კი ერთ-ერთ მნიშვნელოვანი ეტაპია. ფილტრაცია არ არის მხოლოდ ღვინის ვიზუალის გაუმჯობესება შეტივტივებული ნაწილაკების მოშორებით, ფილტრაციის საშუალებით ხდება ღვინის სტაბილიზაცია როგორც მიკრობიოლოგიურ, ასევე, არამიკრობიოლოგიურ დონ...

a.charkviani
16.04.24 12:37 PM - Comment(s)
SOCMA - ფრანგული ინოვაცია ყურძნის გადამუშავებაში

Société Occitane de Maintenanc – SOCMA არის ფრანგული ბრენდი რომელიც სპეციალიზებულია ყურძნის მიმღები და გადამამუშავებელი დანადგარების წარმოებაზე. კომპანიის ისტორია იწყება 1987 წლიდან. პირველი წარმატება TURBOPIGER-ის შექმნას უკავშირდება, რომელიც მეღვინეების რჩევით შეიქმნა და დიდი წარმატება ნახა ფრანგუ...

a.charkviani
16.04.24 12:37 PM - Comment(s)
ღვინის შეფასება

ღვინის დეგუსტაცია მარტივი პროცესია, რომელიც დაგეხმარებათ ღვინის სპეციფიკური მახასიათებლების დადგენასა და სწორ დაგემოვნებაში. ჩვენი ბლოგის მეშვეობით შეისწავლით ღვინის გასინჯვის პროფესიონალურ მეთოდს, ამისათვის უბრალოდ აიღეთ ჭიქა ღვინო და მიჰყევით...
a.charkviani
15.03.24 08:31 AM - Comment(s)
ღვინის და კერძის შეხამება
ღვინის და კერძის სწორი შეხამება ქმნის იდეალურ ბალანსს და მეტად სასიამოვნოს ხდის მირთმევის პროცესს. შეხამების საფუძვლების შესწავლა დაგეხმარებათ შექმნათ საკუთარი კომბინაციები. ამისათვის, პირველ რიგში, საჭიროა გაიგოთ რა ძირითად კომპონენტებს უნდა დააკვირდეთ კერძის რეცეპტში, რათა იპოვოთ შესაბამისი ხასიათ...
a.charkviani
15.03.24 08:06 AM - Comment(s)
Garbelloto-ს მუხის კასრები

გარბელოტოს ისტორია 1775 წელს დაიწყო, როდესაც ჯუზეპე გარბელოტომ გახსნა ხის სახელოსნო, სადაც, ასევე, აწარმოებდა ღვინის შესანახ კასრებს. საბოლოოდ, მან კომპანია გადასცა თავის ვაჟს, პიეტროს და ძმიშვილს, აუგუსტო ემილიოს. 

1865 წელს, გარბელოტოს კასრები პირველად გავიდა ექსპორტზე...

a.charkviani
14.02.24 02:12 PM - Comment(s)
Depromaviti-ს დამცავი საღებავები

Depromaviti წარმოადგენს ფრანგულ ბრენდს, რომელიც აწარმოებს ენოლოგიურ-სანიტარულ პროდუქტებს და ფოკუსირებულია მარნის ჰიგიენის დაცვაზე. აქვს 35-წლიანი საერთაშორისო გამოცდილება.

მეღვინეობაში ხარისხიანი პროდუქტის დამზადებისათვის უმთავრესია ჰიგიენური ნორმების დაცვა და შენარჩუნება. სისუფთავის ნაკლებობის გამო ...

a.charkviani
06.02.24 12:35 PM - Comment(s)
Italian Cork ჯი-თი ვინეას პარტნიორია!

საცობების მწარმოებელი იტალიური კომპანია დააარსა ჯოვანი მელემ 1967 წელს. 1991 წლის შემდეგ კომპანიას მართავენ მისი შვილები, ანდრეა და მაურო. მათი მეშვეობით საოჯახო ბიზნესი გაიზარდა, განვითარდა და გახდა ინოვაციური საერთაშორისო მასშტაბით. დღეს, ბრენდი ცნობილია კომპეტენტური და სანდო პარტნიორობით ღვინის მ...
a.charkviani
29.01.24 08:50 AM - Comment(s)
კალათში დამატებულია
Your cart has item(s).
- ამ პროდუქტების კალათში დამატება ახლა შეუძლებელია. გთხოვთ სცადოთ მოგვიანებით
რაოდენობა განახლებულია
- შეცდომა, გთხოვთ სცადოთ მოგვიანებით.
კალათიდან ამოშლა
- პროდუქტი კალათიდან ამ დროისთვის ვერ წაიშლება. გთხოვთ სცადოთ მოგვიანებით.
0