ღვინო წარმოადგენს ფაქიზ და მალფუჭებად პროდუქტს, რომლის შენახვა და დავარგება მოითხოვს დიდ ძალისხმევას, ყურადღებას და ფიტო-სანიტარული ნორმების დაცვას. ყურძნის დაკრეფიდან ღვინის ბოთლში ჩამოსხმამდე საჭიროა ღვინის დაცვა მავნე ფაქტორებისაგან, როგორიცა: მიკრობიოლოგირური და ოქსიდაციური რისკები.
მეღვინეობის მ...
27 აპრილს ჯი-თი ვინეას შოურუმში გაიმართა ღვინის გამოფენა-გაყიდვა, სახელწოდებით „ღვინის შაბათი“. ღონისძიებაში მონაწილეობა მიიღო 27-მა მცირე მარანმა. გამოფენა შეიძენს სისტემატურ ხასიათს და გაიმართება ორ თვეში ერთხელ. ეს არის მცირე მარნების მხარდამჭერი კამპანია და ემსახურება მათი ცნობადობის გაზრდას. ...
მეღვინეობაში ღვინო გრძელ გზას გადის დაწურვიდან ბოთლში ჩამოსხმამდე, ფილტრაცია კი ერთ-ერთ მნიშვნელოვანი ეტაპია. ფილტრაცია არ არის მხოლოდ ღვინის ვიზუალის გაუმჯობესება შეტივტივებული ნაწილაკების მოშორებით, ფილტრაციის საშუალებით ხდება ღვინის სტაბილიზაცია როგორც მიკრობიოლოგიურ, ასევე, არამიკრობიოლოგიურ დონ...
Société Occitane de Maintenanc – SOCMA არის ფრანგული ბრენდი რომელიც სპეციალიზებულია ყურძნის მიმღები და გადამამუშავებელი დანადგარების წარმოებაზე. კომპანიის ისტორია იწყება 1987 წლიდან. პირველი წარმატება TURBOPIGER-ის შექმნას უკავშირდება, რომელიც მეღვინეების რჩევით შეიქმნა და დიდი წარმატება ნახა ფრანგუ...
გარბელოტოს ისტორია 1775 წელს დაიწყო, როდესაც ჯუზეპე გარბელოტომ გახსნა ხის სახელოსნო, სადაც, ასევე, აწარმოებდა ღვინის შესანახ კასრებს. საბოლოოდ, მან კომპანია გადასცა თავის ვაჟს, პიეტროს და ძმიშვილს, აუგუსტო ემილიოს.
1865 წელს, გარბელოტოს კასრები პირველად გავიდა ექსპორტზე...
Depromaviti წარმოადგენს ფრანგულ ბრენდს, რომელიც აწარმოებს ენოლოგიურ-სანიტარულ პროდუქტებს და ფოკუსირებულია მარნის ჰიგიენის დაცვაზე. აქვს 35-წლიანი საერთაშორისო გამოცდილება.
მეღვინეობაში ხარისხიანი პროდუქტის დამზადებისათვის უმთავრესია ჰიგიენური ნორმების დაცვა და შენარჩუნება. სისუფთავის ნაკლებობის გამო ...