ცქრიალა ღვინო დიდი ხანია რაც ასოცირდება დღესასწაულთან, ელეგანტურობასთან და მეღვინეობის ხელოვნებასთან. ცქრიალა ღვინის დღევანდელი სახე მრავალწლოვანი ტრადიციებისა და თანამედროვე ტექნოლოგიების გაერთიანების შედეგია. დროთა განმავლობაში, ცქრიალა ღვინის დამზადების განსხვავებული ტრადიციები და ტექნოლოგიები ჩა...
შემაგრებული ღვინო წარმოადგენს ყურძნის ტკბილის ან დურდოს სრული ან ნაწილობრივი ალკოჰოლური დუღილითა და სპირტის დამატებით მიღებულ პროდუქტს. იმის მიხედვით თუ როდის დაუმატებენ სპირტს ღვინოს შეიძლება იწარმოოს შემაგრებული სასმელები მშრალიდან-ტკბილის ჩათვლით.
ძირითადად შემაგრებული ღვინო შეიცავს 20% ალკო...
ღვინო წარმოადგენს ფაქიზ და მალფუჭებად პროდუქტს, რომლის შენახვა და დავარგება მოითხოვს დიდ ძალისხმევას, ყურადღებას და ფიტო-სანიტარული ნორმების დაცვას. ყურძნის დაკრეფიდან ღვინის ბოთლში ჩამოსხმამდე საჭიროა ღვინის დაცვა მავნე ფაქტორებისაგან, როგორიცა: მიკრობიოლოგირური და ოქსიდაციური რისკები.
მეღვინეობის მ...